Pakking og distribusjon

Vi utfører et bredt spekter av tjenester innenfor pakking og distribusjon, og er bla tilknyttet Consignor; et felles transporthåndterings- og sporingssystem mange av de største transportørene benytter.

Vi har stor kapasitet med ca 40 medarbeidere som tar seg av våre pakkeoppdrag. Kombinert med svært effektive transportbord og moderne maskinpark forøvrig håndterer vi store oppdrag – ofte på kort varsel. Vi har store og effektive lokaler, og kan derfor også håndtere volumkrevende oppdrag som pakking av sjokkselgere mm.

Ommerking/ompakking av varer: 
Kravene til merking av varer i norske butikker har blitt kraftig innskjerpet, og vi bistår stadig kunder med om-merking og om-pakking av varer. Vi kan håndtere svært store volumer på kort tid, og har innarbeidet gode rutiner og verktøy for å ivareta sporbarhet av varene.

Nettbutikk og abonnement: 
Vi holder et plukklager av kundenes varer, tar imot bestillinger direkte til oss, og står for håndteringen av utsendelser og returer til og fra kunder.

Plastkrymping:
Vi har flere effektive krympeplast-tunneler, og påtar oss gjerne pakkeoppdrag med plastkrymping.

Pakking av sjokkselgere:
Vi har lang erfaring med ulike typer sjokkselgere som skal ut i butikk. Varene kan leveres direkte til oss, vi monterer, fyller og emballerer sjokkselgeren for videre transport.

Innpakking av firmagaver: 
Hvert år pakkes tusenvis av gaver inn hos oss. Består gaven av flere elementer pakker vi disse sammen, og pakker så inn etter kundens ønske. Vi kan selvfølgelig også ta oss av utsendelsen, og dere kan spore hver enkelt pakke helt frem til mottaker. Vi har lang erfaring med pakking av påske-egg, med pakking av innhold, plastkrymping og utsendelse.

Annet:
Vi har et stort rammeverksted på huset, og er derfor også spesialisert på emballering og utsendelser av bilder. Vi tar også oppdrag med rengjøring av transportkasser, handlekurver, innsamlingsbøsser mm.

Kontaktinfo

Kontaktpersoner:
Nils K. Johansen
nils.johansen@opt.no
92 08 92 79

Inger Sandset
inger.sandset@opt.no
93 43 32 56

Sentralbord
sentralbordet@opt.no
22 07 40 20

Postadresse:
PB 213 Økern, 0510 Oslo

Besøksadresse:
Østre Aker vei 24 b, 0581 Oslo

Åpningstider:
Man-fre: 8.00-15.30

Kontakt OPT Pakking og distribusjon

  • Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.