OPT Gjenvinning

OPT Gjenvinning er etablert i samarbeid med Franzefoss Gjenvinning, og har ansvar for en rekke gjenvinningsoppgaver på deres anlegg på Haraldrud innen blant annet elektrisk avfall, vedlikehold av beholdere, vaktmesteroppgaver, truck-kjøring og mye mye mer.

OPT Gjenvinning har ansvaret for et bredt spekter av oppgaver hos Franzefoss på gjenvinningsanlegget deres på Haraldrud. Formålet er å gi arbeid og arbeidstrening til personer som har behov for tilrettelagt arbeid eller arbeidstrening. Ved at vi kan tilby flere ulike arbeidsoppgaver på samme sted er det store muligheter for variasjon. Vi setter stor pris på vårt gode og langvarige samarbeid med Franzefoss, og at vi gjennom det kan tilby variert arbeid i et godt og inkluderende miljø. I 2018 mottok Franzefoss Gjenvinning og OPT Tannhjulsprisen fra Returagruppen for at vårt praktiske samarbeid utgjør en konkret forskjell i form av yrkesdeltakelse, kvalifisering og et inkluderende arbeidsliv.

Vi er godkjent som opplæringbedrift for lærekandidater innenfor gjenvinningsfaget og vi kan dermed bidra til formell kompetanse innenfor fagområdet.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Se våre filmer om gjenvinningsarbeid for Norsirk og Franzefoss, og fra våre serviceteam på Mustad Eiendom. 

   

Kontaktinfo

Kontaktpersoner:
Rolf Arne Prestmo
rolf-arne.prestmo@opt.no
473 24 351

Sentralbord
sentralbordet@opt.no
22 07 40 20

Postadresse:
PB 213 Økern, 0510 Oslo

Besøksadresse:
Østre Aker vei 24 b, 0581 Oslo

Åpningstider:
Man-fre: 8.00-15.30

Kontakt OPT OPT Gjenvinning

  • Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.