Coating

OPT Car Detailing er den første godkjente IGL Coatings™ Kenzo Master Installer i Norge

Vi har valgt å satse på IGL Coatings når det gjelder lakkbeskyttelse:

  • Alt fra IGL er miljøvennlig og har minimal helserisiko å jobbe med
  • De produserer alt selv
  • Har den beste oppfølgingen
  • Etter vår mening de absolutt beste produktene på markedet.

Selvrensende:
IGL Kenzo har en selvrensende effekt takket være sin fantastiske hydrofobi som kommer fra beleggets evne til å skape en svært lav overflatespenning. Støv, skitt, sevje og forurensninger vil bare sitte på toppen av den belagte overflaten og blir vasket lett av med vann. Forurensninger som ikke klarer å feste seg til belegg fjernes lett uten å måtte bruke noe aggressiv mekanisk prosess.

Glans:
Det tok IGL et helt år å utvikle Kenzo som er i stand til å virkelig få frem en rik og naturlig glans i lakken. Kombinasjonen av en god lakk korrigering og Kenzo er den ultimate kombinasjonen som gjør at andre snur seg etter din bil langs en travel gate.

Beskyttelse mot insekter og fugleavføring:
Døde insekter og avføring fra fugler tærer på all lakk. Det er svært sure ting, og om det får ligge lenge nok på lakken vil det føre til permanent skade på lakken. Tradisjonell voks og forseglinger er i stand til å beskytte seg mot dem. Men det som skjer når de tørker under varmen fra solen, og når fuktigheten er borte, så begynner en prosess med etsning på lakken. Med

Kenzo beskyttet bil, så vil ikke døde insekter og avføring fra fugler være i stand til å skade lakken på grunn av en meget høy motstand mot syre i Kenzo.

Beskyttelse mot vaskeriper:
Mikroskopiske riper oppstår når du vasker, tørker eller tar på lakken på din bil. Den ødeleggelsen det er snakk om her er meget fin, og blir også ofte referert til vaskeriper eller swirls. Ettersom dette oppstår i lakken, og når det blir mer av det, så vil nivået på glansen din lakk avgir bli drastisk redusert. Disse ødeleggelsene tillater ikke en direkte passasje av lyset gjennom klarlakken som er årsaken til et matt utseende på lakken. IGL Kenzo er bevist å motstå slike vaskeriper og «swirls» når det er riktig vedlikeholdt og tatt vare på. I løpet av levetiden Kenzo har, er det avgjørende at bilen blir vedlikeholdt av en autorisert Kenzo arbeider, eller at du lærer deg riktige teknikker for vask av ditt kjøretøy.

Eksklusivitet:
Kenzo er virkelig en ener i sitt slag av coatinger. Kenzo er kun tilgjengelig for, og legges utelukkende, av en autorisert IGL Kenzo person. Denne personen behersker en meget høy grad av lakk korrigering, og kunsten i å legge Kenzo Coating på lakk. IGL Kenzo er støttet av en garanti som omfatter et globalt nettverk av profesjonelle IGL Kenzo personer med autorisasjon. Denne garantien sier at Kenzo ikke vil boble, gulnes, flakes eller oksidere i løpet av den garanterte levetiden til Kenzo produktet.

Kontakt OPT Coating

  • Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.