OPT Rekruttering
OPT Rekruttering

​OPT er en tiltaksbedrift med mange dyktige og motiverte kandidater som gjerne vil ut i jobb eller arbeidspraksis. Kanskje en av våre arbeidssøkere kan fylle den ledige stillingen hos dere? 


OPT forstår hva vi trenger for å lykkes med utplassering og arbeidstrening, og vi vil helt sikkert ta imot flere kandidater!
Jørgen Holst, Driftssjef Quality Hotel 33

For våre kunder og samarbeidspartnere

Vi har lang erfaring med å forberede personer med ulike former for yrkesutfordringer på en slik måte at de kan møte arbeidsgiveres krav. Vi tar utgangspunkt i at alle våre kandidater ønsker og kan utføre en god jobb. Å lykkes med å koble dette med bedrifters behov for arbeidskraft, gir store samfunnsøkonomiske og menneskelige gevinster. 

Vi ser at noen av våre kandidater trenger en ”døråpner” ut til arbeidsgivere og det er her vi er gode! Arbeidsgivere ønsker medarbeidere som har eller kan tilegne seg de rette kvalifikasjoner for jobben, og resultatene våre mht å bistå personer ut i jobb viser at vi er flinke til å finne frem til disse. 

Alle våre kandidater deltar på OPTs egenutviklede karrierekurs med kun 3-5 deltakere. Vi erfarer at dette gir svært gode resultater, kombinert med individuell karriereveiledning. Vi følger opp både kandidater og arbeidsgivere utover det som forventes - selv etter ansettelse hos arbeidsgiver.

Vi brenner for:

Kontaktinformasjon OPT Rekruttering

Sentralbordet
22 07 40 20
Postadresse:
Postboks 213 Økern
0510 Oslo
 
Besøksadresse:
Østre Aker vei 24b
0581 Oslo
 
Åpningstider:
Man-Fre: 07.45-15.30