OPT Brodering og Transfertrykk
OPT Brodering og Transfertrykk

Hos OPT kan du merke firmaklær, håndkler, bagger el med logo, personlige navn eller annet du måtte ønske. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt behov.  


Brodering

Direkte brodering er en eksklusiv metode å merke produkter på. Det gir et flott og varig resultat, og holder seg like fint etter vask. Vi lager også broderte merker som kan settes på andre produkter.

Brodering passer bra på for eksempel jakker, frotté, collegegensere, skjorter, capser og litt kraftige t-skjorter.

Dersom du er i tvil om hvordan resultatet blir, kan du spørre om prøvebrodering.

Transfertrykk

Vi påfører transfermerker på treningsdrakter, arbeidsklær, ryggsekker, bagger etc. Transfermerker gir stor detaljrikhet og fargerike trykk. Fordi trykkene vi bruker er særdeles hardføre mot vask og slitasje og ikke gjør plaggene stive, er de også godt egnet til idretts- og arbeidstøy.

Transfertrykk er den beste metoden når man skal ha mange trykk på samme plagg, fordi trykkprosessen styres manuelt. Det er også en fordel at vi kan lagre opptrykte merker for bruk senere, slik at kundene slipper nye oppstartskostnader når de trenger flere plagg.

Rent teknisk gjøres transfertrykk ved at logoen først trykkes på transparent film, og deretter varmepresses på med en transferpresse.

Kom gjerne innom oss for en prat, så kan vi bidra med å finne en god løsning for deg!

Kontaktinformasjon OPT Brodering og Transfertrykk

Nils K. Johansen
Mobil: 9208 9279
Inger Sandset
Mobil: 934 33 256
Sentralbordet
22 07 40 20
Postadresse:
Postboks 213 Økern
0510 Oslo
 
Besøksadresse:
Østre Aker vei 24b
0581 Oslo
 
Åpningstider:
Man-Fre: 07.45-15.30