OPTimal Start

Er du i startfasen med å utvikle en god idé eller starte din egen bedrift? Da kan du få blant annet gratis kontorplass gjennom OPTimal Start!


Oslo Kommune har gitt støtte til aktiviteter som skaper arbeidsplasser i Gamle Oslo og Søndre Nordstrand, og en av disse er gründertjenesten OPTimal Start.

​​Gjennom OPTimal Start tilbyr vi 

  • En fiks ferdig og helt gratis kontorplass, med tilgang til sentralbord, kantine, printer med mer. Vi har enkeltkontorer og teamkontorer

  • Møterom som deles av de som benytter kontorfellesskapet
  • Gratis lagring av varer eller utstyr på inntil 5 paller på vårt lager i samme bygg
  • En person i 50% stilling på salg/markedsføring og gründerservice bistår ved behov. Stillingen er utlyst på finn.no

Lokalene ligger sentralt på Økern i Østre Aker vei 24b, lett tilgjengelig med buss og T-bane. Vi har noen parkeringsplasser som kan disponeres etter avtale. Vår gårdeier Obos Ulven er en positiv samarbeidspartner og bidragsyter i prosjektet.

Målet er at tilbudet skal gjelde for 12 måneder, men vi har foreløpig bare fått støtte ut 2017. Vi søker om nye midler for 2018 og håper og tror at vi vil få det.

I tillegg til tjenestene som ligger i OPTimal Start tilbyr OPT en rekke tjenester som er nyttige for gründere; Vi kan bla håndtere varemottak,lagring, ordremottak pakking, utsendelser med mer. Vi har også en rekke andre tjenester til konkurransedyktige priser. 

Hvordan får du plass i OPTimal Start? 

Send en kort søknad så fort som mulig (gjerne bare én side) til anne.kirsti.melhus@opt.no med:

  • Hvilken bydel du/dere kommer fra (kun søkere fra Gamle Oslo og Søndre Nordstrand vil få kontor/lager gratis, men andre søkere vil også vurderes)

  • Hva som er forretningsidéen
  • Hvor mange dere er

Vi gleder oss til å se mange gode idéer vokse gjennom OPTimal Start!

Kontaktinformasjon OPTimal Start

Sentralbordet
22 07 40 20
Postadresse:
Postboks 213 Økern
0510 Oslo
 
Besøksadresse:
Østre Aker vei 24b
0581 Oslo
 
Åpningstider:
Man-Fre: 07.45-15.30