{title}
Tiltak

​OPT skal ivareta arbeidstakere, deltakere og ansattes ulike behov for utvikling, tilrettelegging og arbeid. Vår hovedoppgave er å utvikle medmennesker gjennom arbeid.


OPT jobber med to typer arbeidsmarkedstiltak:

  • Arbeidsforberedende Trening (AFT)
  • Varig Tilrettelagt Arbeid (VTA)

Vi tror på at alle er den riktige kandidaten for noe! Vår jobb er å bistå i å finne ut akkurat hva og hvor det kan være. Vi har et bredt spekter av tjenester som vi leverer selv, og det gir oss en relativt unik mulighet til å prøve ut ulike arbeidsformer og -innhold innenfor egen organisasjon. For mange er det en fordel å starte i relativt trygge omgivelser som dette. I tillegg har vi et stort kontaktnett av eksterne bedrifter som kan tilby arbeidspraksis og ofte også permanente jobbmuligheter. 

Vi tror også på at alle har noe å lære av hverandre. Hos oss jobber alle side ved side, uansett om de er fast ansatt eller deltar på et av arbeidsmarkedstiltakene. 

Ikke minst tror vi på at et godt arbeidsmiljø er avgjørende for trivsel, motivasjon - og selvsagt for å få fornøyde kunder. Vi tror det er derfor vi beholder de fleste både kunder og medarbeidere lenge - og at vi har gode resultater med å hjelpe arbeidssøkere ut i jobb. Nyttige lenker til NAV mm:

Kontaktinformasjon OPT

Inger Marie (Mie) Hansen
Mobil: 96627312
Tlf: 22074020
Kjell P. Wasshaug
Mobil: 909 22 946
Sentralbordet
22 07 40 20
Postadresse:
Postboks 213 Økern
0510 Oslo
 
Besøksadresse:
Østre Aker vei 24b
0581 Oslo
 
Åpningstider:
Man-Fre: 07.45-15.30