{title}
Litt om OPT

Oslo Produksjon & Tjenester (OPT) leverer tjenester av høy kvalitet til bedriftsmarkedet innenfor innramming, industrivask, gardinproduksjon, pakking og montering, catering, bilpleie og gjenvinning.


Som en underleverandør til bedriftsmarkedet innenfor en rekke områder er vårt mål å levere tjenester og service av så høy kvalitet, at vi bidrar til å gjøre våre kunder enda bedre.

Vi ble etablert i 1991, og har siden det sydd flere hundre tusen gardiner som henger på hoteller og bedrifter, og vasket millioner av mopper og masse annet i industrivaskeriet vårt. Vi har klargjort tusenvis av brukte og splitter nye Volvoer og andre biler for salg, og rammet inn tusenvis av bilder som henger i hjem og bedrifter. I tillegg har vi pakket noen millioner sett med førstehjelpsutstyr, servert snitter og andre godsaker til en rekke møter og arrangementer, og tatt imot tonnevis av el-retur og masse, masse annet til gjenvinning.

Vi brenner for

  • Å utvikle medarbeiderne i alle ledd av bedriften
  • Et godt arbeidsmiljø, med kompetanse og humor
  • Å levere gode opplevelser til samarbeidspartnerne våre

Vi jobber hver dag med å oppfylle vår visjon; å utvikle medmennesker gjennom arbeid.

OPT er en arbeidsmarkedsbedrift med ca 150 faste ansatte. Vi er eid av Oslo Kommune, og skal ivareta arbeidstakere, deltakere og ansattes ulike behov for utvikling, tilrettelegging og arbeid.

 
Mer informasjon:
Kontaktinformasjon OPT

Sentralbordet
22 07 40 20
Postadresse:
Postboks 213 Økern
0510 Oslo
 
Besøksadresse:
Østre Aker vei 24b
0581 Oslo
 
Åpningstider:
Man-Fre: 07.45-15.30