Vil du virkelig bidra til dette?

Vil du virkelig bidra til dette?

Brennpunkt har gått grundig til verks i forhold til noen få helt konkrete - og forferdelige - saker i bilpleiebransjen! Skatt Øst avdekker det i stor bredde hver eneste vår. 

Arbeidsforhold som ligner på slaveri! Trusler. Tvangsarbeid. Uverdige boforhold. Ord som HMS, arbeidsmiljølov og pensjonsordning finnes ikke i disse bedriftene. 

Er det verdt det å betale så lite for å vaske eller polere bilen? Du får kvittering sier du? Men det betyr ikke at de som gjør jobben for deg får lønn. De får gjerne penger inn på konto som de tvinges til å ta ut og gi tilbake igjen etterpå!!!

Vi anbefaler å se Brennpunkt-innslaget. Og tenke deg litt ekstra godt om neste gang du vurderer et røverkjøp på innvendig og utvendig vask. Det kan nemlig hende at det er nettopp det! Røvere altså! Og dette er milevis unna Kardemomme By!

Og så ønsker vi deg selvsagt velkommen som kunde på OPT Bilpleiesenter! Til ordnede forhold og gjerne en kaffekopp! Og skatte-etaten og arbeidstilsynet er selvsagt også hjertelig velkomne!